ALUMIL

Preko 30 godina dizajniranja visokokvalitetnih aluminijumskih proizvoda, ALUMIL je jedan od najvećih i najpouzdanijih brendova za izradu prozora i vrata.

Sistemi prozora i vrata

ALUMIL nudi idealne sisteme za prozore i vrata za vaš dom. Širok asortiman proizvoda kao što su okretno-nagibni, klizni, podizno-klizni ili harmonika sistemi za prozore i vrata odlikuju se vrhunskom estetikom i odličnom funkcionalnošću.

Ulazna vrata

Ulazna vrata su važna kako za prvi utisak tako i za zaštitu od hladnoće, buke i naravno… provalnika! ALUMIL-ova ulazna vrata kombinuju višestruke mogućnosti dizajna uz visok nivo sigurnosti, visoku toplotnu izolaciju i izuzetnu izdržljivost.

Komplementarni sistemi za vrata i prozore

ALUMIL-ovi arhitektonski sistemi za prozore i vrata obogaćeni su nizom posebnih komplementarnih proizvoda, u skladu sa visokim standardima kompanije. Komplementarni proizvodi nude kompletna rešenja za vlasnike objekata i povećavaju vrednost finalne konstrukcije dodavanjem dodatnih funkcionalnosti, kao što su zaštita od insekata, dodatna sigurnost, privatnost, drenaža i dodatna izolacija.