KBE

Proizvodimo izuzetno širok asortiman PVC profila prozora i ulaznih vrata po patentu proizvodjača Profine-KBE, Profine-Trocal i Profine-Kömmerling. Proizvodnja uskladjena sa standardima koje kontroliše Profine garantuje sveobuhvatan i kompaktan asortiman proizvoda za sve zahteve u modernoj proizvodnji PVC prozora. Kontinuirano ulaganje u istraživanje, razvoj i pogone osigurava dugotrajno prilagođavanje proizvodnje željama naših kupaca.

Sistemi prozora i ulaznih vrata

Sistemi prozora i ulaznih vrata brenda KBE ne razlikuju se samo po svojoj dubini ugradnje, već se ističu i sa svim svojim prednostima i karakteristikama.

88 mm sistem

KBE nudi  prozorski sistem sa dubinom ugradnje od 88 mm. Ovaj sistem se ističe brojnim  mogućnostima i  varijantama, koja uključuju i ulazna vrata.

76 mm sistem

KBE nudi kompletan sistem ivične i srednje zaptivke sa dubinim ugradnje od 76 mm, uključujući i varijante ulaznih vrata.

70 mm sistem

KBE nudi sisteme sa dubinom ugradnje od 70mm, sistem sa ivičnim zaptivanjem u varijanti ravnih profila sa 6 komora.

Klizni sistemi

Klizni i podizno-klizni sistemi su deo ponude svakog dobavljača profila. KBE se već godinama dokazuje u razvoju ove tehnologije.

Podizno-klizni sistemi

KBE nudi više podizno-kliznih sistema u različitim varijantama i verzijama za višestruku primenu.

Klizni sistemi
KBE-PremiSlide-76-Standard

Kod brenda KBE se posebno ističu inovativni i napredni klizni sistemi, koji se koriste u različitim oblastima.

Sistemi roletni

RolaPlus kutije roletni od PVC-a, zajedno sa PVC, aluminijumskim i drvenim okvirom, ima primenu kako u novogradnji, tako i u renoviranju. U zavisnosti od načina ugradnje, održavanje kutije roletni se može izvesti pristupom sa unutrašnje strane kutije: odozdo ili bočno.

VariNova - Inovativna kutija roletne

U kombinaciji sa PVC, aluminijumskim ili drvenim štokom, kutija roletne ima široko polje primene, kako kod novoizgrađenih objekata tako i kod starogradnje. 

VariNova - sa integrisanom Raffstore

VariNova kutija roletne sa integrisanim Raffstore nudi inovativni komfor: raffstore ne pruža samo zaštitu sa zastorom već služi i kao zasebna zaštita od svetlosti, uz sve to opciono nudi zaštitu od insekata.

sertifikat1.1

Alu-salton je firma sertifikovana od strane Profine grupe koja garantuje uskladjenost kvaliteta proizvodnje sa najvišim standardima.