Ulazna vrata

Najatraktivnije rezidencije imaju jednu zajedničku stvar: impresivna ulazna vrata. Ulazna vrata su važna kako za prvi utisak tako i za zaštitu od hladnoće, buke i naravno… provalnika! ALUMIL-ova ulazna vrata kombinuju višestruke mogućnosti dizajna uz visok nivo sigurnosti, visoku toplotnu izolaciju i izuzetnu izdržljivost. Naša kompanija nudi brojne mogućnosti ispune uključujući aluminijumske ili staklene panele i može da zadovolji najzahtevnije arhitektonske trendove i estetiku.

M11000

SMARTIA M11000 je izolovani aluminijumski sistem koji može da reši širok raspon različitih potreba za aluminijumskim ulaznim vratima sa zadovoljavajućim performansama.

 

M15000

SMARTIA M15000 je jedan od najsavremenijih termički neizolovanih aluminijumskih sistema koji služi širokom izboru različitih ulaznih vrata sa zadovoljavajućim performansama.

 

M15000 BR

SMARTIA M15000 BR je protivprovalni sistem koji je idealan za izradu visoko sigurnosnih ulaznih vrata i sigurnosnih kaveza.

 

SD77

SUPREME SD77 je ALUMIL sistem za kvalitetna ulazna vrata koja zahtevaju moderan dizajn, visoke performanse i naglasak na sigurnosti. Sistem omogućava mogućnost izrade višestrukih konstrukcija kombiniranih sa aluminijumskim pločama ili sa ispunom od stakla. Zahvaljujući modernom, ravnom i koplanarnom dizajnu, nudi elegantnu uniformnost koja povećava inovativni dizajn i estetiku cele serije.

 

M9660

Smartia M9660 je sustav  ulaznih vrata s termičkim prekidom koji jamči zadovoljavajuće performanse bez visokih troškova ulaganja.

 

M15000 RS

SMARTIA M15000 RS je okretni sistem pogodan za izradu ulaznih vrata. Ima poseban dizajn za sprečavanje sirenja dima ili mirisa na specifična zaštićena područja zgrada

 

SD115

ALUMIL stvara nove horizonte modernog stambenog i industrijskog dizajna zahvaljujući inovativnom dizajnu sistema SUPREME SD115 Pivot koji nudi izuzetno velika ulazna vrata za izuzetan estetski rezultat sa čistim, minimalističkim dizajnom i koplanarnim površinama.

 

SD95

Sistem SUPREME SD95 pripada ALUMIL-ovim serijama za ulazna vrata sa visokih standarda. Sistem obuhvata kompletan raspon profila sa termoprekidom i ravnim dizajnom za potpuno poravnate konstrukcije koje nude visoku funkcionalnost. Nudeći mnoge mogućnosti ispune, uključujući aluminijumske ili staklene ploče, SUPREME SD95 može da zadovolji i najzahtevnije arhitektonske trendove i estetiku.

 

MD67

SMARTIA MD67 – ALUMIL-ov novi sistem za kvalitetna ulazna vrata. Prepoznatljiv po svom modernom dizajnu i visokim performansama, sistem pruža mogućnost izrade ulaznih vrata sa panelima ili staklenim ispunama. Specijalna dvostrana koplanarna konstrukcija omogućava jedinstvena ulazna vrata izuzetne estetske vrednosti.

 

Μ20000

COMFORT Μ20000 je termički izolovan sistem za izradu ulaznih vrata robusnih konstrukcija sa zadovoljavajućom termičkom izolacijom i visokim stepenom sigurnosti.

 

M940

COMFORT M940 je ekonomičan i lagan neizolovani ssistem za izradu ulaznih vrata bez ugrožavanja performansi i dostupan je u različitim rešenjima.

 

M9400

COMFORT M9400 sastoji se od jednog od najsavremenijih neizolovanog aluminijumskog sistema koji može poslužiti širokom rasponu različitih potreba uz zadovoljavajuće performanse.