Sistemi prozora i vrata

ALUMIL nudi idealne sisteme za prozore i vrata za vaš dom. Naš širok asortiman proizvoda kao što su okretno-nagibni, klizni, podizno-klizni ili harmonika sistemi za prozore i vrata odlikuje se vrhunskom estetikom i odličnom funkcionalnošću. U cilju postizanja vrhunskog kvaliteta, ALUMIL-ovi energetski efikasni aluminijumski prozori i vrata su prvi izbor za izgradnju novih i renoviranje postojećih objekata u kojima kompromis nije opcija.

S440

SMARTIA S440 je inovativni termički izolovan klizni sistem koji uključuje sve moderne arhitektonske trendove i zahteve za visokom energetskom efikasnosti. To je idealna opcija za veoma zahtevno evropsko tržište.

M450

SMARTIA M450 predstavlja sledeću generaciju naprednih minimalističkih kliznih I podizno-kliznih vrata. Zadovoljava visoke zahteve savremenog života za visoku toplotnu izolaciju i modernu estetiku.

S350

SMARTIA S350 je moderan i fleksibilan termički izolovan klizni sistem sa modernim dizajnom ravnih linija. Idealan je za renoviranja zahvaljujući svojoj jednostavnoj konstrukciji.

M14600

SMARTIA M14600 je ALUMIL-ov novi klizni sistem izuzetno elegantnih linija, kao rezultat stručnosti ALUMIL grupe. Zadovoljava savremene arhitektonske trendove i zahteve za posebno visokim performansama te je idealno rešenje za područja sa toplijom klimom.

 

S650 e-MOTION

SUPREME S650 e-MOTION je automatizovana verzija serije SUPREME S650 PHOS. Elegantan dizajn i električna automatizacija nudeći maksimalnu jednostavnost upotreba, čine ga savršenim rešenjem za projekte koji zahtevaju impresivne široke otvore sa neprekinutim pogledom, kao i apsolutnu udobnost.

M9660 PHOS

Termoizolovani sistem vrata i prozora sa šarkama pogodan za područja sa toplom klimom, nudi veliki nivo sigurnosti i funkcionalnosti.

S67

SMARTIA S67 je novi Alumil okretno/nagibni sistem kompletni, koji kombinuje izvrsne performanse termičke izolacije uz visoku konstruktivnu fleksibilnost i izvanredan dizajn.

 

M12500 PHOS

SMARTIA M12500 PHOS je novi ALUMIL-ov genijalni klizni sistem za minimalne klizne okvire koji povećavaju prirodno osvetljenje. Njegov jedinstveni dizajn potpuno je u skladu sa najnovijim arhitektonskim trendovima.

S650 PHOS

Termički izolovan klizni sistem SUPREME S650 PHOS idealno je rešenje za projekte koji zahtevaju širok raspon sa minimalnim vidljivim aluminijumom. Masivne, ali elegantne površine stakla postižu se uz visoku funkcionalnost, performanse i minimalistički arhitektonski dizajn.

 

M630 PHOS

Klizni sistem SMARTIA M630 PHOS nudi minimalistički dizajn u savremenim rezidencijama kombinujući visoke termičke karakteristike sa minimalističkim dizajnom.

 

M11000

SMARTIA M11000 je okretno/nagibni sistem sa izolacijom koji može zadovoljiti najzahtevnije potrebe zahvaljujući velikom broju rešenja i dizajna

 

M20650

SMARTIA M20650 je elegantan,toplotno izolovani okretno-nagibni sistem, koji koristeći skriveno krilo pruža minimalistički dizajn. To je idealno rešenje za maksimalni prodor prirodne svetlosti.

 

S77

Sistem SUPREME S77 je ALUMIL-ov predlog za napredne termički izolovane prozore, koji udovoljavaju visokim standardima svih naprednih tržišta i uključuju moderan dizajn. Ovo je idealno rešenje za projekte koji zahtevaju visoku efikasnost maksimalnu sigurnost.

 

M9660

SMARTIA M9660 je termički izolovan okretno/nagibni sistem za područja sa toplijom klimom, osiguravajući visokokvalitetne konstrukcije i primenu različitih tipologija s značajnim termičkim performansama. Idealna je za renoviranja, kombinujući sigurnost i funkcionalnost, bez potrebe za visokim troškovima.

 

S77 PHOS

Sistem SUPREME S77 PHOS nudi alternativu za okvire sa skrivenim krilom i spojnicama. Ova verzija idealna je za povećanje prirodnog svetla zahvaljujući značajno smanjenoj vidljivoj širini aluminijuma. Sistem nudi visoku termičku izolaciju i vodenu propustljivost što u kombinaciji sa visokim stepenom redukcije zvuka ga čini idealnim za najzahtevnije projekte.

 

S67 URBAN

Termički izolovani sistem okretnih vrata i prozora koji kombinuje visoku toplotnu izolaciju i performanse sa fleksibilnim načinima izrade i odličnim dizajnom.

 

M15000

SMARTIA M15000 je okretno/nagibni sistem koji može zadovoljiti različite potrebe zahvaljujući širokom rasponu profila za prozore i vrata

 

S91

Sistem SUPREME S91 posebno je dizajniran da zadovolji visoke zahteve pasivnih kuća. Idealan je za teške i energetski efikasne konstrukcije koji nude visok stepen sigurnosti. Razvoj sistema podstaknut je potrebom za najboljim klasičnim izvedbama u smislu termičke izolacije, odonepropustljivosti i redukcije zvuka. Sistem je savršeno rešenje za najzahtevnije tržište.

 

M19800

SMARTIA M19800 je termički izolovani sistem harmonika vrata sa pogonom na vrhu i pogodan za standardne i velike konstrukcije. Nudi izdržljiva i elegantna rešenja koja se primenjuju na srednje i vrhunske projekte kao što su luksuzni objekti, poslovne zgrade, konferencijske centri, hoteli, restorani i mnogi drugi.

 

M45000

SMARTIA M45000 je klizni i podizno-klizni sistem za prozore i vrata sa modernim, ravnim dizajnom. Sistem zadovoljava širok raspon potreba koristeći zajedničke profile za izradu jednostavnih kliznih i podizno-kliznih tipologija. Idealno je rešenje za velike raspone i topliju klimu.

 

S700

Podizno-klizni SUPREME S700 sistem predstavlja novu generaciju ALUMIL-ovih high-end sistema. To je izvrsno rešenje za zahtevne projekte, ispunjavajući trend “transparentne” arhitekture kroz velike staklene površine, sa visokom termičkom izolacijom, sigurnošću i modernim dizajnom.Njegov minimalni dizajn i različite inovativne karakteristike čine ga idealnim izborom za projekte koji zahtevaju širok raspon za poboljšanu dnevnu svetlost, izvanredne performanse i maksimalnu jednostavnost korišćenja.

 

S67 PHOS

SMARTIA S67 PHOS maksimizira prirodnu svetlost zahvaljujući značajno smanjenoj vidljivoj širini aluminijuma od samo 72 mm. Izuzetna toplotna izolacija i performanse u smislu propusnosti vazduha, vodonepropusnosti i opterećenja vetrom, čine ovaj sistem idealnim za zahtevne projekte.

 

SF85

Sistem kliznih vrata izuzetne svetske klase sa klizačem sa donje strane, koji kombinuje minimalnu estetiku sa izvanrednim performansama, veoma velike dimenzije sa izuzetnom malom veličinom vidljivog aluminijuma, kao i poboljšanu protivprovalnu zaštitu različitih vrsta.

 

M9800

SMARTIA M9800 je termički neizolovani sistem harmonika vrata sa pogonom sa gornje strane i pogodan za standardne i velike konstrukcije. Nudi izdržljiva i elegantna rešenja koja se primenjuju na srednje i vrhunske projekte kao što su luksuzni objekti, poslovne zgrade, konferencijske centri, hoteli, restorani i mnogi drugi.

 

S560

SMARTIA S560 je robustan termički izolovan podizno/klizni sistem koji osigurava visoku termičku efikasnost, fleksibilnost i idealan je za velike otvore.

 

M900

COMFORT M900 je najlakši klizni sistem za najmanju investiciju. Idealan predlog za low-cost rešenja bez ugrožavanja kvaliteta.

 

MF65

SMARTIA MF65 je toplotno izolovani sistem za harmonika vrata minimalističkog dizajna i blago vidljivog aluminijuma.

 

Μ20000

COMFORT Μ20000 je termički izolovan sistem sa krilima za robustne konstrukcije i zadovoljavajućom termičkom izolacijom i visokim stepenom sigurnosti.

 

M9200

COMFORT M9200 je neizolovan klizni sistem zaobljenih linija

 

M9050

COMFORT M9050 je neizolovan klizni aluminijumski sistem čija su glavna svojstva niska težina i zaobljen oblik profila.

 

M940

COMFORT M940 je ekonomičan i lagan neizolovan okretno/nagibni sistem, bez ugrožavanja performansi i dostupan je u različitim rešenjima.

 

M9400

COMFORT M9400 sastoji se od jednog od najcelovitijih neizolovanih prozorskih sistema koji mogu služiti širokom rasponu različitih potreba uz zadovoljavajuće performanse.