Segment i Rolo garažna vrata

Rolo garažna vrata su praktično rešenje za vašu garažu ili ostavu. Bez obzira da li garažu koristite za automobil ili kao dodatni prostor za skladištenje, postavljanje garažnih vrata je dobro resenje za sigurnost vaše imovine, a uz to daju elegantan i moderan izgled vašoj kući. Za dvorišnu ili integrisanu garažu sa spoljašnjim ulazom dobar su izbor segmentna vrata. Vrlo su pogodna jer je zahvaljujući mogućnosti menjanja broja segmenata i načina slaganja izvodljiva naknadna adaptacija.

Segment garažna vrata

Segmentna garažna vrata izrađena su od panela od plastificiranog čeličnog lima ispunjenih poliuretanom debljine 40 mm. Ovakvo konstrukciono rešenje omogućava izradu i složenijih rešenja sa izvanrednom toplotnom i zvučnom izolacijom.
segmentna-garazna-vrata

Sva vrata izrađuju se u bojama prema Vašoj zamisli i dimenzijama po potrebi Vašeg projekta.

Kvalitetna izrada omogućava nesmetano korišćenje i nakon mnogo godina korišćenja. Izrađujemo segmentna garažna vrata prema Vašoj zamisli a dodatno je moguće:

  • izraditi vrata za ulaz / izlaz (vrata u vratima) i prozore za prolaz svetla i provetravanje,
  • ugraditi bravu sa mehanizmom za otvaranje za slučaj nstanka struje.
  • Možete da izaberete bilo koju boju prema RAL karti ili atraktivan dezen drveta ili metala. 

Rolo garažna vrata

Zahvaljujući standardima kvaliteta garantujemo Vam dugotrajnost, odličan odnos cene i kvaliteta, sigurnu ugradnju i pouzdanost u izvođenju radova. Rolo vrata zauzimaju malo mesta iznad otvora. Kompaktno se namotavaju iza grede. Bočno i na plafonu se time ne gubi vredna površina.

Sva vrata izrađuju se u bojama prema Vašoj zamisli i dimenzijama po potrebi Vašeg projekta.

R
olo garažna vrata su praktično rešenje za vašu garažu ili ostavu. Bez obzira da li garažu koristite za automobil ili kao dodatni prostor za skladištenje, postavljanje garažnih vrata je dobro resenje za sigurnost vaše imovine, a uz to daju elegantan i moderan izgled vašoj kući. Garažna vrata pružaju vrhunsku kombinaciju izolacije i sigrunosti, a jednostavna su za upotrebu. Mogu se otvarati daljinskim upravljačem ili tasterom, a u slučaju nestanka električne energije moguće ih je otvoriti kurblom. Osim što su laka za rukovanje, otvaranje rolo garažnih vrata je lako i tiho.

rolo-vrata