Enterijeri Popović

Enterijeri Popović bave se profesionalnim izvođenjem završnih radova u građevinarstvu, a prvenstveno gipsarskim i molersko-dekorativnim radovima na svim objektima. Pružamo usluge profesionalne izrade svih dekorativnih gipsanih zidova, polica, paravane, ukrasnih oblika i svih ostalih gipsanih (gipsarskih) radova.

Reč-dve o nama...

Enterijeri Popović bave se profesionalnim izvođenjem završnih radova u građevinarstvu, a prvenstveno gipsarskim i molersko-dekorativnim radovima na svim tipovima objekata. Gipsarski radovi spadaju u moderan sistem izgradnje i sve više su zastupljeni jer pružaju potpuno novi ambijent svakom objektu. Pored dekorativnih karakteristika, gipsarski radovi poput spuštenih plafona i pregradnih zidova, imaju i dodatnu funkcionalnost jer mogu koristiti kao postavka za različite vrste instalacija u objektu. Uz bogato iskustvo u vršenju ovih radova, pruzićemo Vam potpunu realizaciju Vaših ideja.

Enterijeri Popović je privatna firma osnovana 1992. godine, i jedna je od prvih privatnih radnji koja se profesionalno bavi izvođenjem molersko-farbarskih radova, kao i izradom spuštenih plafona i pregradnih zidova, sistemom gips-karton ploča “Knauf” i “Rigips”. Naša firma veruje da se stalno mora upravljati i prilagođavati potrebama korisnika. Poslovanje zasnivamo na principima “total quality managementa”, tj. verujemo da nijedna usluga nije toliko dobra, da se ne može poboljšati.

Trudimo se da upravljamo znanjem, tako što stvaramo ambijent pogodan za učenje, podržavamo kreativnost, rado čujemo primedbe i predloge, prikupljamo i razmenjujemo znanja, ulažemo u kurseve i obuke zaposlenih i kao rezultat, Vi dobijate pouzdanu, stručno i efikasno pruženu uslugu.

Naše usluge

Pružamo usluge profesionalne izrade svih dekorativnih gipsanih zidova, polica, paravane, ukrasnih oblika i svih ostalih gipsanih (gipsarskih) radova. Naše dugogodišnje iskustvo u završnim gradjevinskim radovima uvek vam stoji na raspolaganju.

Enterijer

Gipsani radovi
Molerski radovi
Završni radovi u građevinarstvu
Rad sa najsavremenijim materijalima
Saveti i ideje za uređenje Vašeg doma

Dekorativne tehnike

Swahili tehnika

Swahili je tehnika novije generacije a sa njom se postiže efekat stara tkanina, radi se u srebrnoj ili zlatnoj boji. Swahili je radjen na vodenoj bazi nema nikakav miris i netoksičan je. Inače ova tehnika se radi u unurrašnjosti prostorija, uz pomoć osvetljenja dobija se odličan efekat.

Špatulat tehnika

Špatulat je visoko kvalitetni materijal mermernog izgleda koji služi za dekoraciju enterijera, a poseban je po tome što daje antički efekat. Namenjen je pre svega za tretiranje unutrašnjih zidova, plafona, svodova, lukova, stubova itd.

Ottocento tehnika

Ottocento je dekorativna tehnika koja se koristi isključivo za enterijere. Ottocento je paropropustan premaz a može se koristiti za klasičnom stilu modernog dizajna. Uz pomoć dekorativne rasvete i reflektora možete dobiti jako lepe efekte koji podsećaju na somot. Inače ottocento je pravljen na vodenoj bazi i potpuno je bezopasan po ljude to je ekološki materijal.

Traventino tehnika

Traventino je jedan od najtraženijih materijala, koristi se podjednako za enterijere i eksterijere. Nanošenjem na zid postižete efekat prirodnog kamena, radi se u svim bojama, mešavina je kreča i mermera u prahu. Nanešen na podlogu on se skoro sjedini sa njom pa odaje utisak da je to iz jednog komada, isplativije je rešenje od strukture od pravog kamena.