Sistemi prozora

Kao reprezentativne karakteristike kuće, prozori su više od otvaranja u svet: njihov individualni dizajn igra ključnu ulogu u određivanju ukupnog izgleda zgrade. Kao deo fasade, prozori stoga moraju da ispunjavaju najviše zahteve u pogledu kvaliteta i sigurnosti – današnji kupac pridaje veliku vrednost boji, obliku i funkciji.

bluEvolution 73

bluEvolution 73 zadovoljava sve vaše potrebe za sofisticiranim dizajnom prozora: površine visoke gustine ne samo da čine profil izuzetno lakim za održavanje, već nude i izuzetno dug radni vek.

bluEvolution 82

bluEvolution 82 kombinuje vrhunsku štednju energije sa inovativnom tehnologijom zaptivanja na najvišem nivou i idealno je prikladan kao komponenta za pasivne kuće.

bluEvolution 92

bluEvolution 92 profilni sistem objedinjuje orijentisanost na budućnost, najsavremeniju tehnologiju sa modernim, pragmatičnim dizajnom za novu generaciju prozora svetske klase.

Streamline

Salamander Streamline je savršen izbor za svakoga ko želi da svaki svoj zid učini vizuelnim vrhuncem. Raznovrsne geometrije profila koje su dostupne za izbor će transformisati vaš dom u moderan životni ambijent. Salamander Streamline takođe obezbeđuje povećanu udobnost i značajno smanjenu potrošnju energije.

greenEvolution

Sa greenEvolution-om, preduzimamo sledeći korak u dizajnu prozora. Održiv plastični prozor koji odgovara fasadi i unutrašnjosti. Sa širokim spektrom dekora i površina od stvarnog materijala, svaki zamislivi stil se može realizovati: od klasičnog purističkog do upadljivo modernog. Sa šest kompatibilnih linija proizvoda iz serije profila, pustite mašti na volju čak i za prilagođene oblike prozora.