Sistemi prozora

Streamline

Streamline

Streamline sistem je savršen izbor za one koji cene eleganciju u udobnosti doma. Serija profila Streamline AD kombinuje najviše nivoe bezbednosti, toplotne izolacije i smanjenja zvuka. Pored toga, površine Salamander PVC prozora otporne na vremenske prilike i lako se čiste postavljaju nove standarde u izdržljivosti i lakoći nege. Sve što vam je potrebno da se osećate udobno kod kuće u svakom pogledu.

Streamline AD

Salamander Streamline AD je savršen izbor za svakoga ko želi da svaki svoj zid učini vizuelnim vrhuncem. Raznovrsne geometrije profila koje su dostupne za izbor će transformisati vaš dom u moderan životni ambijent. Salamander Streamline AD takođe obezbeđuje povećanu udobnost i značajno smanjenu potrošnju energije. Najnovija tehnologija prozora, sa sistemom od 5 ili 7 komora, dubinom konstrukcije 76 mm i dva nivoa zaptivanja obećava optimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju i najviši nivo sigurnosti.

Karakteristike:
  • 5- ili 7-komorni profil
  • Zaptivka za zatvaranje
  • Dubina konstrukcije: 76 mm
  • Uv = 0,70 V/(m²K) (sa termički odvojenim čelikom)
  • Zvučna izolacija: do 47 dB
  • Klasa otpornosti na provalu 2
  • Oblasti primene: bočni i donji viseći prozori, nagibni i okretni prozori, ulazna i bočna ulazna vrata, preklopna i paralelna nagibna i klizna vrata

Streamline 60

Streamline 60 je sistem prozora sa dubinom konstrukcije od 60 mm, koji se otvara ka spolja. Inovativni profil nudi izvanrednu zaštitu od prenosa toplote zbog odličnih svojstava toplotne izolacije materijala, pomaže u efikasnoj uštedi energije. Višekomorni profili, zaptivne zaptivke i mogućnost korišćenja niza opcija stakla čine prozor neprobojnim za zvuk. Pametan dizajn proizvoda sa 3-komornim profilom nudi optimalnu zaštitu od vetra i vremenskih prilika. Ista čelična ojačanja se mogu koristiti i u okviru i u krilu, što predstavlja značajnu prednost za procese u skladištenju i rukovanju.

Karakteristike:
  • 3-komorni profil
  • Dubina konstrukcije: 60 mm

Streamline Alu

Dugovečnost, lakoća nege i maksimalna ušteda energije – nikada nije bilo tako lako spojiti snage aluminijuma i PVC-a. Aluminijumski pokrivni profil g pruža savršenu zaštitu od vremenskih uticaja i ističe se svojom gotovo neograničenom raznovrsnošću boja. Sve RAL i eloksirane boje, mat ili u prahu sa finom teksturom, DB boje ili NCS mogu se primeniti prema vašim individualnim zahtevima. U skladu sa Streamline serijom, za izbor su dostupni i profil poklopca sa klipom i sistem lepljenja. Dajte svojim prozorima ne samo elegantan aluminijumski izgled, već im obezbedite i visok nivo sigurnosti, izdržljivosti i stabilnosti.

Karakteristike:
  • Oblasti primene: prozori sa bočnim i donjim okačenim prozorima, nagibni i okretni prozori kao i ulazna i bočna ulazna vrata